Go-Anywhere Gas

Go-Anywhere Gas

Velikost: 41 x 25 cm
Garancija: 10 let garancije

Št. Izdelka: 1141075

Oblika žara Go-Anywhere®, ki ne zahteva veliko prostora, omogoča, da lahko žar preprosto naložite v prtljažnik avtomobila in ga uporabite za peko kjerkoli! Odličen za peko tako z neposredno kot posredno vročino.

Weber Q 1000,
Black

Weber Q 1000,<br />Black

Velikost: 43 x 32 cm
Garancija: 5 let garancije

Št. Izdelka: 50060075

Priročen in majhen prenosni žar, ki je pripravljen v nekaj minutah, je preprost za uporabo in prenašanje ter popoln, ko morate speči manjše kose mesa.

Weber Q 1200,
Black Line

Weber Q 1200,<br />Black Line

Velikost: 43 x 32 cm
Garancija: 5 let garancije

Št. Izdelka: 51010075

Prenosni žar Weber® Q 1200 je enostaven in preprost za uporabo ter prevažanje naokrog. Opremljen je z zložljivimi stranskimi mizicami, elektronskim vžigom in vgrajenim termometrom ter je popoln za potepanja. Za uporabo z majhno plinsko jeklenko.

Weber Q 2200, Black

Weber Q 2200, Black

Velikost: 55 x 39 cm
Garancija: 5 let garancije

Št. Izdelka: 54011547

Namizni model za uporabo na vrtu ali balkonu. Dobra izbira za peko na žaru tako z neposredno kot s posredno vročino (vključno s počasno peko). Rešetke iz litega železa zagotavljajo dobre rezultate neposredne peke na žaru. Dvodelna rešetka pomeni, da je polovico območja za peko mogoče uporabiti s ploščo za peko iz litega železa. Vgrajeni termometer na pokrovu omogoča preprost nadzor temperature. Iskrica elektronskega vžiga veliko lažje prižge žar. Žar ima dva praktični delovni površini.

Weber Q 3000,
Black

Weber Q 3000,<br />Black

Velikost: 63 x 45 cm
Garancija: 5 let garancije na dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 56010075

Sijoč, eleganten in zmogljiv žar Weber® Q®3000 je resnično mogočna stvar! Z dvema plinskima gorilnikoma in velikim območjem za peko je ta model ljubljenec množic. Omogoča vam peko tako na neposredni kot posredni vročini. Eleganten fiksni voziček s pregrado za plinsko jeklenko boste z lahkoto premikali po terasi.

Weber Q 3200,
Black Line

Weber Q 3200,<br />Black Line

Velikost: 63 x 45 cm
Garancija: 5 let garancije na dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 57010047

Weber® Q™ 3200 Black Line je fiksno montiran na voziček Premium. Idealen je za zabave, družinske praznike in druge dogodke. Visok pokrov in 2 gorilnika omogočajo tako direktno kot indirektno peko večjih kosov. Peko olajšata tudi lučka na ročaju in rešetka za odlaganje že pečenih jedi. Zaradi relativno majhnih zunanjih dimenzij in zložljivih delovnih polic žar z lahkoto pospravite, ko ga ne potrebujete.

Spirit E-210 Classic, Black

Spirit E-210 Classic, Black

Velikost: 52 x 45 cm
Garancija: 10 let garancije na pokrov in dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 46010075

Plinski žar prihodnosti. Popolnoma nov dizajn, optimalna porazdelitev toplote in velika površina za peko so glavni aduti žara Spirit E-210 Classic. 2 ločena gorilnika z brezstopenjsko nastavitvijo jakosti in zložljivi polici spremenijo žar Spirit v pravo Outdoor kuhinjo. V notranjost spodnjega dela brez težav spravite 5 kg plinsko jeklenko. Elektronski vžig in Crossover sistem za prižiganje gorilnikov pa bosta navdušila vsakega mojstra peke na žaru!

Spirit E-210 Original, Black

Spirit E-210 Original, Black

Velikost: 52 x 45 cm
Garancija: 10 let garancije na pokrov in vse aluminijaste lite dele

Št. Izdelka: 46010675

Naslednja generacija plinskih žarov: S povsem novim dizajnom, optimalno kapaciteto ogrevanja in veliko prostornino je model Spirit® E-210 Original pravi prodajni hit z različnimi posebnostmi. Zahvaljujoč dvema nastavljivima gorilnikoma z ločeno regulacijo lahko model Spirit® uporabljate kot zunanjo pečico s funkcijo konvekcije. 5 kg plinski cilinder se preprosto in nevpadljivo prilega v spodnji element. Zložljive stranske plošče prihranijo prostor in so idealno primerne za uporabo na balkonih in terasah. Električni vžig in sistem vžiga Crossover® sta pravi hit za vsakega mojstra žara!

Spirit E-320 Original GBS, Black

Spirit E-320 Original GBS, Black

Velikost: 60 x 45 cm
Garancija: 10 let garancije na pokrov in vse dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 46613675

Plinski žar prihodnosti. Moderen dizajn, optimalna porazdelitev toplote in velika površina za peko so glavni aduti modela Spirit® E-320 Original GBS. Žar vsebuje sistemsko rešetko s snemljivo sredico, ki omogoča uporabo številnih dodatkov Gourmet BBQ sistema in tako ponuja neomejene možnosti priprave jedi. 3 ločeni gorilniki z brezstopenjsko nastavitvijo jakosti in trpežne police spremenijo žar Spirit® v pravo Outdooor kuhinjo. V notranjost brez težav spravite 5 kg jeklenko, v stransko polico integriran stranski kuhalnik pa omogoča pripravo omak in prilog. Kadar kuhalnika ne potrebujete, ga pokrijete in dobite dodatno odlagalno polico.

Genesis II E-210 GBS

Genesis II E-210 GBS

Velikost: 51 x 48 cm
Garancija: 10 let garancije

Št. Izdelka: 60010194

Naj bo osrednja točka pogovor innaj vas hrana zbliža še bolj. Ta žarz dvema gorilnikoma je kompakten, omogoča preprosto postavitevna majhno teraso in ima enakeznačilnosti kot večji modeli Genesis® II.Elegantna oblika odprtega vozička in zložljivastranska mizica zagotavljata dodaten prostor indostopnost vaših pripomočkov za peko na žaru terustvarjata prijetno in preprostoizkušnjo peke na žaru. Ker glavno vlogo prevzemesistem za peko na žaru GS4,nimate izgovora,da s svojo najljubšo osebo ne bi preživelimirnega in sproščujočega večera.

Genesis II E-310 GBS

Genesis II E-310 GBS

Velikost: 68 x 48 cm
Garancija: 10 let garancije

Št. Izdelka: 61010175

Zberite svoje družinske člane okrog žara in prižgite ogenj. Ta plinski žar s tremi gorilniki je popoln za zabavo majhne skupine prijateljev in je popolna rešitev za družinsko kosilo ali večerjo. Eleganten odprt voziček je mogoče uporabiti za odlaganje servirnih pladnjev, medtem ko lahko pripomočke za peko na žaru obesite na kavlje. Žar Genesis® II, oborožen z visokoučinkovitim sistemom peke na žaru GS4, velikim območjem za peko in priročnimi stranskimi mizicami za pripravo delovne površine, je vaš vsakodnevni odgovor na vprašanje »Kaj je za večerjo?«

Genesis II E-410 GBS

Genesis II E-410 GBS

Velikost: 86 x 48 cm
Garancija: 10 let garancije

Št. Izdelka: 62010175

Pobudnik druženja na vaši terasi. Izgovor za spontana srečanja in novo središče za srečevanje vaših bližnjih. Veliko območje za peko in štirje gorilniki vam omogočajo, da na eni strani pečete zrezke, na sredini zelenjavo, ob strani pa piščanca. Postavite servirne pladnje na odprt voziček, da boste imeli vse, kar potrebujete, na dosegu roke. S superiornim sistemom peke na žaru GS4 in z vrhunsko peko na žaru nasploh predstavlja žar Genesis® II »vse na enem mestu« za vse velike družine ali navdušence nad peko na žaru, ki radi zabavajo druge.

Genesis II E-610 GBS

Genesis II E-610 GBS

Velikost: 102 x 48 cm
Garancija: 10 let garancije

Št. Izdelka: 63010175

Sestavite meni. Nadenite si kuharsko opravo. Naj bo »catering« stvar preteklosti. Impresivno območje za peko in šest gorilnikov žara Genesis® II vam omogočajo pripravo kosila z vsemi hodi ali peko zrezkov za celo ulico. Edinstveno oblikovani, visokozmogljivi gorilniki zagotavljajo enakomerno razporeditev vročine po celotnem območju za peko, zato je hrana pečena enakomerno in vedno enako ne glede na to, kje na rešetki pristane. Poleg ogromnega odprtega vozička za odlaganje servirnih pladnjev se vam ne bo treba ukvarjati z vračanjem v »notranjo kuhinjo«.

Genesis II LX E-340 GBS

Genesis II LX E-340 GBS

Velikost: 68 x 48 cm
Garancija: 10 let garancije

Št. Izdelka: 61014194

Predstavljajte si lastno, popolnoma opremljeno kuhinjo z vrhunskimi poudarki iz nerjavečega jekla. Zdaj pa odprite oči in poglejte skozi kuhinjsko okno. Žari Genesis® II LX drug za drugim odpravljajo potrebo po »notranji kuhinji«. Ti plinski žari s tremi gorilniki so idealni za družinske obroke ali zabavo z najbližjimi prijatelji. Opremljeni so z vsem, kar potrebujete, in to v udobju vašega dvorišča. Medtem ko sistem za peko na žaru GS4 pod pokrovom ustvarja čarovnijo, se lahko osredotočite na svojo izvrstno omako, ki počasi brbota na stranskem gorilniku. Odprite omarico žara in poiščite nujne pripomočke za peko na žaru, medtem ko začenjate o notranjem štedilniku počasi razmišljati kot o stvari preteklosti.

Genesis II LX S-340 GBS

Genesis II LX S-340 GBS

Velikost: 68 x 48 cm
Garancija: 10 let garancije

Št. Izdelka: 61004175

Predstavljajte si svojo lastno, popolnoma opremljeno kuhinjo z vrhunskimi dodatki iz nerjavečega jekla. Zdaj odprite oči in poglejte skozi kuhinjsko okno. Žar Genesis® II LX, žar, ki odpravlja potrebo po »notranji kuhinji«. Ta plinski žar s tremi gorilniki je opremljen z vsem, kar potrebujete, in je popoln za pripravo družinskega kosila ali večerje ali zabavo z najbližjimi prijatelji, in to v udobju vaše terase. Medtem ko sistem za peko na žaru GS4 pod pokrovom skrbi za čarovnijo, se lahko vi osredotočite na svojo večkrat nagrajeno omako, ki lahno vre na stranskem gorilniku. Odprite omarico za žar in poiščite svoje obvezne pripomočke za peko na žaru, o štedilniku v kuhinji pa začnite razmišljate kot o napravi iz preteklosti.

Genesis II LX S-440 GBS

Genesis II LX S-440 GBS

Velikost: 86 x 48 cm
Garancija: 10 let garancije

Št. Izdelka: 62004175

To je žar, na katerem ustvarjate svoje kulinarične mojstrovine. Navdih, zaradi katerega svojo vrhunsko kuhinjo na terasi popeljete korak dlje. Pot vam tlakuje zmogljivost GS4. Štirje gorilniki in prostorno območje za peko vam na sredini rešetke omogočajo peko pice v rustikalnem slogu, medtem ko se ob strani peče zelenjava. Na stranskem gorilniku skuhajte testenine, da bo vse, kar potrebujete, zunaj – natančno tam, kjer to potrebujete. Žar Genesis® II LX, opremljen z visokoučinkovitim sistemom peke na žaru GS4, dodatki na zunanjosti iz nerjavečega jekla in osvetljenimi kontrolnimi gumbi, poskrbi za prestiž in neprimerljivo zadovoljstvo pri peki na žaru.

Genesis II LX S-640 GBS

Genesis II LX S-640 GBS

Velikost: 102 x 48 cm
Garancija: 10 let garancije

Št. Izdelka: 63004175

Povabite vse, ki jih poznate. Naj pripeljejo še prijatelje. Opazujte, kaj se zgodi, ko prižgete vseh šest gorilnikov. Plinski žar Genesis® II LX morate prav gotovo vzeti resno. Edinstveno oblikovani, visokozmogljivi gorilniki zagotavljajo enakomerno razporeditev vročine po celotnem območju za peko. Enakomerna razporeditev vročine zagotavlja pripravo brezhibnih hamburgerjev in zrezkov ne glede na to, koliko se jih peče naenkrat. Z močjo visokoučinkovitega sistema za peko na žaru GS4 in stranskih gorilnikov, na katerih cvrči vaša slavna omaka za žar, bo žar Genesis® II LX gotovo postal zavidanja vreden del vsake terase.

Summit S-670
GBS, Inox

Summit S-670<br />GBS, Inox

Velikost: 80,5 x 49 cm
Garancija: 10 let garancije na pokrov in dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 7370075

Summit S-670 je ultimativna kuhinja na prostem, ki zadovolji vse potrebe. Najnovejša tehnika in mederen dizajn, maksimalna površina za peko s kar 6 gorilci, vrtljivi raženj na električni pogon, Snap-Jet sistem za prižiganje, stranski kuhalnik, dodatek za aromatične sekance in še številne druge karakteristike postavljajo ta žar v absolutni vrh ponudbe. Sestavni del žara je tudi GBS rešetka iz nerjavečega jekla, ki omogoča uporabo številnih dodatkov Gourmet BBQ sistema in tako ponuja neomejene možnosti priprave jedi.